Precis som så många andra är vi helt fast i padel.

Genom åren har vi nog avverkat 30-talet racket. Vi har köpt racket i shopar, i de hallar vi spelar, vi har beställt på nätet, både från svenska och utländska sidor. När vi var i Spanien spelade vi med ett racket som hette Mystica och tyckte det kändes riktigt bra.

Vad är Mystica?  -Vi hade aldrig hört talas om det märket.

Det visade sig vara ett spanskt racket som funnits väldigt länge. Det var väl representerat nere i Argentina, Chile och Spanien. Samtidigt som det även gick att hitta i både Italien, Frankrike och Portugal.

Är det ett bra racket funderade vi?

Det visade sig att Francisco ”Paquito” Navarro spelade med Mystica när han bröt den sydamerikanska dominansen inom padel och blev Spaniens första officiella världsmästare, den första världsmästaren utanför Sydamerika, 2016.

Funkade det för Paquito, så lär det nog funka för oss med! 😊

Vi hade planerat att köpa med oss ett racket hem men det blev aldrig av utan vi försökte köpa det hemma i Sverige. Det gick inte!

Mystica fanns inte i Sverige så vi började jaga på utländska sidor. Det tog lång tid att få hem racket och det kom ett annat än det vi beställt.

Ska det vara så svårt att köpa ett racket man vill ha, frågade vi oss?

Efter dialog med Mystica i Spanien så kände vi att vi får helt enkelt ta saken i egna händer och försöka göra detta bättre, i alla fall för oss här uppe i Norden. Vi har även hittat en del andra guldkorn som vi förhoppningsvis också snart kommer att kunna visa i vår shop.

NÄR du följer oss via sociala medier, så som Instagram och Facebook och prenumererar på vårt nyhetsbrev så kommer du att få möjlighet att se vad vi hittat inom padel och vår förhoppning är att det något som du har glädje av.

Vi tror på att om du blir glad, så blir vi glada!

Hoppas du gillar vårt tänk och att du snart spelar med ett Mystica, för det gör vi!

Läs på lite om vilket racket du ska välja här Välj rätt racket 

Om du inte kikat runt i shopen, så är ju vår rekommendation att du gör det, nu! 

Missa heller inte vårt andra utbud, gällande bollar, grip, väskor och andra tillbehör i shopen.

Å du! Vill du att vi ska leta efter ett racket som du själv inte hittar så kontakta oss, så kan vi försöka jaga rätt på det i våra kanaler.

V A M O S!